El director general de Grupo Inmobilario Castellví, Albert Pons, l’arquitecte Enric Batlle, i el conseller delegat de 22@Barcelona, Josep Miquel Piqué, han presentat aquest matí l’Interface Building, el nou edifici d’oficines del districte 22@Barcelona. L’edifici disposa d’una superfície de 30.000 m2 i ja compta amb un 95% d’ocupació.

Barcelona, 21 d’octubre de 2008.- El director general de Grupo Inmobilario Castellví, Albert Pons, l’arquitecte Enric Batlle, i el conseller delegat de 22@Barcelona, Josep Miquel Piqué, han presentat aquest matí l’Interface Building, el nou edifici d’oficines del districte 22@Barcelona.

Ubicat a la confluència dels carrers Tànger amb Ciutat de Granada, aquest edifici disposa d’una superfície aproximadament de 20.000 m2 sobre rasant i 10.000 m2 sota rasant destinat a pàrking, on tenen cabuda 300 vehicles, i acollirà aproximadament 1.900 treballadors.

Dissenyat per l’equip d’arquitectes Batlle i Roig, l’Interface Building consta d’estructura modular, on les quatre primeres plantes ofereixen espais diàfans de més de 2.000 m2, mentre que de la cinquena a la dotzena planta presenta superfícies de 900 m2. El nou edifici d’oficines del districte 22@Barcelona ja compta amb un 95% d’ocupació, amb la presència d’empreses com Indra o institucions com l’Ajuntament de Barcelona.

L’edifici disposa també d’una planta tècnica amb espais destinats a usos específics dels arrendataris.