La promotora immobiliària Grupo Castellví ha finalitzat la construcció del nou complex residencial “Nou Verdaguer” a la ciutat de Palma de Mallorca.El nou complex residencial consta de 8.000 m2 construïts, que inclouen 43 habitatges, dos locals comercials i 79 places d’aparcament per a propietaris i particulars.

La nova promoció, denominada “Nou Verdaguer”, representa 8.000 m2 destinats a nous habitatges ubicats en una zona de gran atractiu comercial

Palma de Mallorca, 10 de juny de 2008.- La promotora immobiliària Grupo Castellví ha finalitzat la construcció del nou complex residencial “Nou Verdaguer” a la ciutat de Palma de Mallorca. Amb aquesta construcció, Grupo Inmobiliario Castellví consolida la seva presència en la capital balear, on ja ha desenvolupat importants projectes urbanístics.

El nou complex residencial consta de 8.000 m2 construïts, que inclouen 43 habitatges, dos locals comercials i 79 places d’aparcament per a propietaris i particulars. Gràcies als seus acabats de qualitat, “Nou Verdaguer” constitueix un dels complexos d’alt standing de la capital balear.

A més, els nous habitatges estan ubicats en un enclavament únic: molt a prop de la plaça Espanya, al  costat del Parc de les Estacions i l’Estació Intermodal del Ferrocarril. La zona disposa d’immillorables serveis i compta amb una gran oferta comercial.

Grupo Inmobiliario Castellví i Mallorca
Grupo Inmobiliario Castellví dedica aproximadament el 90% de la seva activitat a la promoció d’edificis per al sector terciari i hoteler i el 10% a la promoció residencial i ha esdevingut un dels grups promotors més actius del sector.

Palma de Mallorca concentra part de la promoció residencial que desenvolupa la promotora. A aquest complex residencial s’han de sumar diverses promocions d’alt standing que Grupo Inmobiliario Castellví ha construït a la ciutat.

S’ha de destacar, pel seu caràcter exclusiu i el seu valor arquitectònic, la rehabilitació de “Es Palau d’Isabel II”, un conjunt residencial de nou habitatges al costat de la Catedral. Aquest edifici va rebre el Premi Ciutat de Palma d’Arquitectura a la millor rehabilitació a l’any 2004.

Grupo Inmobiliario Castellví també ha estat el constructor de la promoció “Dalt Murada”, 28 habitatges ubicats just davant de la Badia de Palma.

Grupo Castellví
Grupo Inmobiliario Castellví és una empresa promotora catalana, que compta amb més de trenta anys d’experiència en el sector i, concretament, en el mercat residencial, terciari i hoteler.

Presidida per Joaquim Castellví, la companyia ha esdevingut un dels grups promotors catalans més actius del sector. Les claus de l’èxit del Grupo Inmobiliario Castellví es troben tant en la seva vocació patrimonialista, que se centra en la construcció d’immobles per a lloguers, com en l’especialització en la construcció d’edificis a mida per a seus corporatives de grans companyies, com T-Systems o Indra. Aquests han esdevingut els principals trets diferenciadors de la companyia.