L’edifici s’emmarca en el futur 22@ Business Park, el centre de negocis més important de Barcelona, al districte 22@Barcelona.
Dissenyat per l’equip d’arquitectes Enric Batlle i Joan Roig (Batlle i Roig Arquitectes), la nova seu de la CMT serà un edifici singular on convergiran sostenibilitat i vegetació juntament amb modernitat i tradició.

Grupo Castellví, la primera i principal promotora immobiliària de 22@Barcelona, construirà la futura seu de la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions (CMT) a Barcelona.


El futur edifici, estarà situat al carrer Bolívia, entre els carrers Badajoz i Ciutat de Granada. La nova seu s'emmarca dins l'emblemàtic 22@ Business Park, el centre de negocis més important de Barcelona, que construirà Grup Castellví al districte 22@Barcelona.


Dissenyat per l'equip d'arquitectes Enric Batlle i Joan Roig (Batlle i Roig Arquitectes), la nova seu de la CMT serà un edifici singular on convergiran sostenibilitat i vegetació juntament amb modernitat i tradició.


Seus corporatives
"La construcció de la CMT al districte 22@Barcelona respon a la nostra vocació patrimonialista, que se centra tant en la construcció d'immobles per a lloguer, com en l'especialització en la construcció d'edificis a mida per a seus corporatives de grans companyies", ha assenyalat el president de Grup Castellví, Joaquim Castellví.


A la seu de la CMT, s'han de sumar les seus corporatives edificades per Grup Castellví també al districte 22@Barcelona, com són l'edifici de T-Systems, Indra o l'Interface Building. "En total, Grup Castellví compta amb 120.000 m2 de superfície construïda al districte de la innovació", ha afirmat el president.


22@Business Park
El nou complex de negocis de 22@Barcelona, 22@ Business Park, estarà situat en les dues illes compreses entre els carrers Bolívia, Ciutat de Granada, Sancho d'Àvila i Badajoz, just davant de la Torre Agbar.
Amb una inversió de 185 milions d'euros, el nou complex de negocis comptarà amb 41.000 m2 destinats a la construcció de 5 edificis d'oficines i 1 hotel, així com 20.000 m2 d'aparcament subterrani. Es preveu que aquest parc de negocis estigui totalment en funcionament a mitjans de l'any 2011.
El projecte també contempla la construcció d'un nou equipament que suposarà l'ampliació de l'edifici de formació continuada amb què compta la Universitat de Barcelona al districte de la innovació, l'IL3.
Aquesta transformació també implicarà la construcció d'habitatge social i d'habitatge no convencional, així com la creació de tres places que es construiran en els interiors d'illa i que permetrà als veïns de gaudir de zones obertes.


Sostenibilitat i últimes novetats tecnològiques
El 22@ Business Park respon a la filosofía d'empresa de Grup Castellví d'oferir productes immobiliaris de la millor qualitat i que incorporin les últimes novetats tecnològiques i d'estalvi energètic.
Grup Castellví potencia la seva política habitual d'innovació i aplica la tecnologia més avançada, així com fomenta la sostenibilitat a través de la preservació de l'entorn i del medi ambient. Tot això, unit a una atenció personalitzada que s'ha convertit en un dels valors afegits que proporciona la promotora catalana.


Grup Castellví
El Grup Immobiliari Castellví és una empresa promotora catalana presidida per Joaquim Castellví, que compta amb més de trenta anys d'experiència en el sector i, concretament, en el mercat residencial, terciari i de rehabilitació. Grup Castellví dedica aproximadament el 90% de la seva activitat a la promoció d'edificis per al sector terciari i hoteler i el 10% a la promoció residencial i ha esdevingut un dels grups promotors catalans més actius del sector.


Grup Castellví ha estat el primer promotor i un dels principals que ha apostat pel districte de la innovació des del seu naixement, l'any 2000. Des de llavors, la promotora compta a 22@Barcelona amb una superfície construida de 120.000 m2, mitjançant els edificis de T-Systems, Indra, l'Interface Building i el 22@ Business Park.