22@Barcelona ha organitzat a l’edifici de l’empresa promotora Grupo Castellví Interface Building, l’edició del mes de novembre del 22@Update Breakfast, que ha tractat del nou context econòmic i industrial i com aquest afecta a les empreses de base tecnològica i a la seva internacionalització.

Barcelona, 26 de novembre de 2008.-  22@Barcelona ha organitzat a l’edifici de l’empresa promotora Grupo Castellví Interface Building, l’edició del mes de novembre del 22@Update Breakfast, que ha tractat del nou context econòmic i industrial i com aquest afecta a les empreses de base tecnològica i a la seva internacionalització.

L’acte ha estat presidit pel Tercer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona i president de 22@Barcelona, Jordi William Carnes que ha estat acompanyat pel Conseller Delegat de 22@Barcelona, Josep M. Piqué.
En el context econòmic i social actual, les empreses han de créixer internacionalment aprofitant les oportunitats que presenta la tecnologia i un mercat cada cop més globalitzat. Per parlar de com les empreses poden afrontar el repte de la internacionalització, el Conseller Delegat de Opinno -Open Innovation-, Pedro Moneo, ens ha presentat les claus del nou context econòmic i industrial, i com aquest afecta al llançament d'empreses de base tecnològica i a la seva internacionalització. Ha analitzat factors com la multilocalització o el finançament amb capital risc i ha comentat exemples de bones pràctiques.


Tot seguit, dins el programa de “L’innovador del mes”, el Conseller Delegat de NTRglobal, Luis Font, ens ha exposat com els canvis produïts des de l'aparició d'Internet permeten a empreses de software convertir-se en globals des de qualsevol ciutat del món.
Per finalitzar, i com és habitual, el Conseller Delegat de 22@Barcelona, ha presentat les darreres novetats del Districte.


Una trobada mensual al districte 22@Barcelona 22@Update Breakfast és el punt de trobada i d’intercanvi d’idees innovadores que se celebra cada mes a 22@Barcelona, el districte de la innovació. És una ocasió per intercanviar experiències amb directius i professionals vinculats a la innovació i el coneixement.

La celebració d’aquest acte té caràcter itinerant i es realitza cada mes a diferents seus d’empreses i institucions del districte 22@Barcelona, amb l’objectiu de poder conèixer l’activitat que desenvolupen i l’espai en què es mouen els seus nous agents.